لیست سوالات مطرح شده
سلام خداقوت من bmi 36 هستم و البته تیروئید و تنبلی تخمدان هم دا رم. میدونم بیمه هزینه عمل اسلیو من رو نمیده میخوام بدونم کمترین هزینه جراحی با شما چقدره.کل هزینه ها،دستمزد شما هزینه بیمارستان وهزینه وسایل. لطف کنید هزینه عمل پلیسه رو هم بفرمایید
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام عرض ادب 2.5 سال پیش بای پس معده کردم خدمت شما از 170 به 88 رسیدم اما بعد از انسداد روده در تعطیلات بهار 95 که منجر به عمل فتخ روده شد در بیمارستان قزوین شد مجدد در حال چاق شدن هستم به 115 رسیدم خواهشمندم راهنمایی کنید تا در اولین وقت ممکن حضوری خدمت شما دکتر گرامی حاضر شوم شدیدا تحت فشار روحی هستم و زندگیم دوباره مختل شده ممنون
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
در سال 63 در حادثه هوایی مجروح شدم و مشکل لگن سمت راست بنده c.d.h می باشد حدود چند سال هست که مشکل عصب سیاتیک در همان قسمت لگن سمت را نیز دارم. خواستم بدانم این عصب سیاتیک به مجروحیت قبلی ربطی دارد یا خیر. در صورت امکان بفرمایید اصطلاح عصب سیاتیک در پزشکی چه می باشد؟ با سپاس فراوان
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
آیا عمل بواسیل هم دکتر انجام میدهد
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام و خسته نباشید آقای دکتر بنده از شهرستان مزاحم شدم مدت 5تا 6 ماه است خانم بنده دچار ناراحتی معده و گوارشی شده .هرچیزی که وارد معده اون میشه احساس استفراغ و بالا آمدن میکنه یا در معده احساس بسیار سنگینی میکنه پایین قفسه سینه ی خود احساس درد میکنه مخصوصا موقع نشستن حدود20 کیلو وزن کم کرده نتایج 4 بار اندسکوپی چیز مشخصی نشان نداده یک بار سی تی اسکن شکم.عکس از روده.ام آر آی مغز.سونوگرافی چند بار و انواع آزمایش خونی شده نظر اکثر پزشکان عصب معده بوده ولی بعد از این همه رفت وآمد بهبود آنچنانی ایجاد نشده حالا هم دست به دامان جنابعالی شده ایم که دوستان توصیه کردن اول با پیام با شما مطرح کنم شما راهنمایی میفرمایید.از شما نهایت سپاس گزاری را دارم.با تشکر فراوان
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خسته نباشيد جناب آقاى دكتر چند روز پيش در ارتباط با بيمارى عمويم پيغام فرستادم شما هم زحمت كشيد جواب داديد كه نتايج آزمايشات و بفرستم منتهى جواب نتايج و اعلام نكرديد كه با عموم چى كار كنم چون منتظر جواب حضرتعالى هستم
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام؛ ضمن عرض تسلیت ایام شهادت رسول اکرم(ص)، امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا(ع) بنده آقایی 27 ساله و متاهلم که از چندماه پیش و بصورت تقریبا عجیبی دچار اختلال وناتوانی جنسی شدم و جالب اینه که دچار اضافه وزن شدید و چاقی همزمان نیز شده ام که نمیدونم کدوم علت و کدوم یکی معلول دیگریه!... به پزشک مراجعه کردم و آزمایشاتی برایم نوشتند که نتایج شان به شرح زیر است: FBS: 105 T3: 153 (80-200) T4: 7.5 (5.1-14.1) TSH: 0.97 (0.2-4.2) LH: 3.56 (1.7-8.6) FSH: 1.3 (1.5-12.4) Prolactin: (2.1-17.7) Testostrone: 3.97 (2.8-8) Cortisol 8AM: 5.36 (6.2-19.4) حال میخواستم ببینم نظر جنابعالی چیه؟ و چیکار کنم؟ ممنون.
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام محضر شماو خسته نباشید.می خواستم بدونم آیا با توجه به BMI بالای 40 و داشتن همزمان فتق ناحیه اپیگاستریک شکمی .انهم به صورت خیلی بزرگ بعد از عمل سزارین ، امکان جراحی همزمان برای رفع فتق و چاقی وجوددارد؟ با تشکر
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با عرض ادب و احترام بیمار شما بوده ام سال ۷۷ در بیمارستان خاتم الانبیاء توسط شما و آقای دکتر دوایی مورد جراحی قرار گرفتم .سعیده نورین هستم از کرج آقای دکتر طی این مدت این بیماری مدتی خوب بود و مدتی عود میکرد به نحوی که دچار نفخ شدید و اسهال میشدم و از داروی مترونیدازول و آپو لوپرامید برای کنترل آن استفاده میکردم. اخیرا به دلیل تحریم از نوع ایرانی آن استفاده میکنم.تا اینکه اکنون حدود دو هفته است که نفخ شدید به طوری که از سر جناغ سینه تا پایین ادامه داشت و دفعات دفع به روزی ۶ بار میرسید. یک پزشک جراح عمومی در کرج برای اولین بار بعد از عمل داروی آساکول برایم تجویز کردند.الان شرایط بهتر شده به ویژه دفعات دفع ولی دردی در قفسه ی سینه گاهی حس میشود به همراه باد گلوی زیاد که از عوارض مطالعه شده ی این داروست.مایل بودم نظر شما را راجع به این مسئله که آیا از عوارض ـاین داروست یا به نظر شما چیز دیگری است بدانم و راهنمایی بفرمایید چه کنم کمتر این مسئله عود کرده و مرا آزار دهد؟ البته هنوز نفخ و درد گاهگداری قفسه سینه مرا آزار میدهندو اینکه فکر میکنید نیاز باشد توسط شما ویزیت شوم؟ضمن اینکه میخواستم بدانم آیا پیوند روده بزرگ امروزه در دنیا انجام میشود یا خیر...اگر هست ممنون میشوم بفرمایید این امر دقیقا کجا انجام میشود.سپاسگزارم...با آرزوی توفیق و سلامتی برای شما پزشک عزیز
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام آقای دکتر. 1- بنده حدود 10 روز پیش عمل لاپاراسکوپی فتق کشاله ران انجام دادم اما احساس میکنم محل فتق کمی حالت تورم دارد, (البته نه مثل قبل از عمل و حتی سفت هم نیست ) ولی انگار کمی ورم دارد و اگر با دست محل را لمس کنم درد خفیفی هم احساس میکنم نمیدانم فتق عود کرده و یا تورم باقی مانده از فتق قبل از عمل است؟ لطفا راهنمایی فرمایید. 2- آیا بلافاصله بعد از عمل لاپاراسکوپی استفاده از فتق بند بهتر است یا مضر است؟
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سرطان معده دارم به سمت مری و قلب یک جلسه شیمی درمانی داشتم دکتر گفته 5 جلسه لازمه و سپس عمل باید بشم ابا میشه بعد از 5 جلسه عمل کنم؟ مدارک پزشکی رو فرستادم براتون الان کرمانشاه بستری هستم
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
ممنون از پاسختان. با دکتر گوارش که مشورت نمودم ایشان با توجه به شرایط و طولانی شدن رفلاکس جراحی را توصیه کردند و توصیه شان به روش پارشیال بود. البته قرار شده است تا آخر ماه هم عکس رنگی از مری گرفته شود تا احتمال ضایعات مری بر اثر رفلاکس بررسی شود. آیا عمل رفلاکس مشکلات بلع دشوار غذا و ضعف مری را برطرف می کند؟
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام مجدد و تشکر از وقتی که جهت پاسخگویی به مشکل بنده گذاشتید. در خصوص مورد نقص عملکرد اسفکتر بالایی مری طبق نظر متخصص گوارش ممکن است در طولانی مدت احتیاج به بیرون آوردن مری (ازوفاژکتومی) باشد. ایشان همچنین اعتقاد داشتند ریفلاکس عامل ثانویه در بروز علایم است و مشکل اصلی در مری است که بلافاصله پس از هر وعده غذایی به صورت گرفتگی شدید مری و درد قفسه سینه به همراه پس زدن حجم بالای غذا همراه می شود. با توجه به اینکه مدت زیادی است درگیر این مشکل هستم واقعا در پی گیری درمان عاجز مانده ام و از شما ممنون می شوم راهکار مناسبی پیش پای حقیر بگذارید..
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام آقای دکتر خسته نباشید نصاویر اندوسکوپی و آزمایشات و داروهایی که دکتر یوسفی مشهور بعد اندوسکوپی داده اند به پیوست تصاویر هست ارسال کردم در ضمن مادر من کاندیدای عمل اسلیو معده هستن
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام آقای دکتر.خسته نباشید.مادر بنده 54 سال سن دارد و دارای سنگ کیسه صفرا به اندازه 35 میلیمتر است که با دکتر داخلی خودش مشورت کردیم گفتند باید عمل بشود.و یک مشکل جدید دیگری هم که حدود 2 هفته است به وجود آمده فتق ناف است که مقداری بالای ناف برآمده است که با سونوگرافی متوجه شدیم فتق پاره شده است.مزاحمتون شدم بپرسم ازتون هر دو این مشکل را میشود با هم وبه روش لاپاراسکوپی جراحی کرد؟مدت زمان بستری شدن چند روز است؟هزینه عمل هم ممنون میشم اگر بگید؟
( این سوال 2 سال قبل مطرح شد و 2 سال قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )